Pređi na sadržaj

Rezultati

Možda imate vaginalnu gljivičnu infekciju.

Mogli biste imati uobičajenu gljivičnu infekciju koja se zove drozd. Ovo izaziva Kandidu albikans mikroorganizam koji se nalazi na našoj koži i sluzokoži. Kada vaginalna flora postane neuravnotežena, kandida može prerasti i izazvati neprijatnosti poput svraba, iritacije, bola i poremećaja kvaliteta sekreta.

Kako se dobija gljivična infekcija?

Vaginalna flora ima tendeciju da bude narušena antibioticima, intezivnim ili prekomernim pranjem, suvoćom vagine ili drugim faktorima kao što su hormonske fluktuacije. Ove situacije dovode do prekomernog rasta kandide koja se naziva vaginalna gljivična infekcija. Neke žene su podložnije vaginalnim gljivičnim infekcijama od drugih.

Kako lečiti gljivičnu infekciju

Vaginalni kvasac se može lečiti antimikoticima, i ako oni ne sprečavaju da se vaginalna gljivična infekcija ponovi. Prirodni proizvodi, a ne antimikotički pristup, smatraju se dugoročnijim rešenjem. Oni pospešuju vaginalnu floru i leče simptome gljivice vagine. Tu dolazi Multi-Gyn FloraPlus. Leči simptome vaginalih gljivica i direktno ublažava svrab, iritaciju i mrvi, beli sekret.

Ako se vaši simptomi ne poboljšaju nakon nekog vremena, razgovarajte sa svojim lekarom ili ginekologm.