Skip to content
solution-hero

Vaginoza bacteriană – o infecție neplăcută

Majoritatea vaginelor miros puțin din când în când și, de obicei, nu este nimic de îngrijorat. Dar dacă mirosul provenit din tractul vaginal este puternic și amintește de mirosul de pește, ar putea fi un semn de vaginoză bacteriană sau VB.

Vaginoza bacteriană este cea mai frecventă infecție vaginală care provoacă miros vaginal, afectând una din patru femei din Europa. Femeile aflate la vârsta fertilă prezintă cel mai mare risc pentru VB, dar infecția este posibilă la orice vârstă. Deși VB este cauzată de un dezechilibru bacterian și nu este considerată o boală cu transmitere sexuală, vă poate crește riscul de a contracta o boală mai gravă, de exemplu, chlamydia. Vestea bună este că VB este ușor de tratat și prevenit cu produse naturale pe care le puteți cumpăra online sau la farmacia dvs. locală.

Cum se tratează vaginoza bacteriană

Pentru a trata vaginoza bacteriană cu Multi-Gyn ActiGel, pur și simplu stoarceți o cantitate mică pe vârful degetelor și aplicați-o în jurul deschiderii vaginale de cel puțin două ori pe zi timp de cel puțin cinci zile.

Deoarece gelul este un produs natural fără efecte secundare, îl puteți folosi de câte ori doriți pentru a susține sănătatea vaginală și a preveni infecțiile cu VB, precum și cu fungi. Folosiți-l pentru a scăpa de simptomele tulburătoare ale VB și

pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții.