Skip to content

De ce sa folosesti Multi-Gyn?

Produsele Multi-Gyn tratează disconforturile vaginale prin restabilirea echilibrului natural al florei vaginale.

Când flora vaginală este echilibrată, este protejată în mod natural de bacterii și fungi. Dar atunci când echilibrul este perturbat, pot să apară disconforturi precum mâncărime, scurgeri anormale, miros neplăcut, uscăciune vaginală sau infecții precum vaginoză bacteriană (VB) și infecții cu ciuperci (Candida).

Prin restabilirea acestui echilibru, produsele Multi-Gyn tratează nu numai disconforturile vaginale, ci și vă oferă o ameliorare directă.

Natural-2QR-Origin

Ingredientele noastre active

Produsele noastre constau în principal din ingrediente naturale. Unul dintre ingredientele principale este complexul 2QR (pronunțat „to cure” – „a vindeca”), care este un ingredient natural, pe bază de plante. Aceasta susține procesul natural de vindecare și restabilește echilibrul florei vaginale. Complexul 2QR nu are efecte secundare cunoscute.

Efectul

După aplicarea în zona intimă, produsele Multi-Gyn vor avea un efect calmant direct asupra disconforturilor precum mâncărimea sau iritația. Dacă aveți o infecție precum vaginoza bacteriană sau aftele vaginale (infecția fungică), produsele vă vor oferi o ameliorare directă a disconforturilor, precum și tratarea infecției.